Torturi

Un simplu desert cu fulgi de nea – incearca-l cat mai repede

 

 

Un simplu desert cu fulgi de nea – incearca-l cat mai repede

 

Ingrediente:

tava 24 x 24 cm

  • 1 pachet de biscuiti cu ciocolată
  • 500 ml smaintana 30/36%
  • 1 kg de brânză de vaci
  • 3 jeleu de lamaie
  • optional: glazura de ciocolata deasupra

 

Mod de preparare:

1. Dizolvați jeleul în 0,5 l de apă clocotită și lăsați deoparte până se răcesc și încep să se întărească.

2. Bateți smântâna răcită până se întărește.

3. În timp ce amestecați constant, adăugați brânza de vaci.

4. La final, turnați jeleul întărit și amestecați scurt – doar până când ingredientele sunt combinate. Masa pare subțire, dar se îngroașă foarte repede.

5. Tapetați fundul unei tavi  tapetată cu hârtie de copt cu  biscuiti. Asigurați părțile laterale ale tavii cu ramă (dacă folosiți).

6. Puneți amestecul de brânză de vaci pe biscuiți, aliniați-i. Se presara deasupra cu fursecuri zdrobite si se da tortul la frigider pentru 2-3 ore.  

desert simplu cu fulgi de zăpadă - încercați-l cât mai curând posibil

 

Pofta buna!

 

  Sursa




Categorii