Retete de Mancaruri

Tocaniță de cartofi tradițională cu carne de pui și pătrunjel

 

 

 

 

O tocanita perfecta pentru aceasta perioada, la care merge neaparat un pahar de vin rosu.

 

Ingrediente:

6 catei de usturoi,

6 cartofi medii,

ulei de masline,

1 legatura de patrunjel,

1 cana de vin alb,

sare si piper,

1 caserola de pulpe de pui superioare.

 

Mod de preparare:

Incinge ulei intr-o cratita si pune pulpele de pui condimenatate la prajit.Cand prind o culoare aurie, adauga usturoiul tocat, amesteca carnea de pui cu usturoi si toarna 1 cana de vin deasupra. Adauga cartofii taiati cubulete fierti si lasa-i pe foc, aproximativ 15 minute, iar apoi presara sare dupa preferinta. Cand sunt gata, presara patrunjel deasupra si serveste-i cu mare pofta. Un preparat care merita degustat cu toata familia.

Daca ti-a palcut, arata reteta si prietenilor.

 

Pofta buna!

 

Sursa: Colectionarul




Categorii