Bauturi

Sucul de sfeclă roşie cu lămâie, este şi un aliat redutabil în boli grave, precum cancerul, protejează organismul de răceli şi gripe, de accidente cardiovasculare, reglează tranzitul intestinal

 

 

Remediu natural, cu sfeclă, lămâie și ceapă, care te ajută să îmbunătățești circulația și să cureți grăsimile din ficat

 

Proprietățile benefice ale sfeclei de culoare roșie sunt cunoscute înca din antichitate.

Paracelsus a fost omul care a utilizat-o în pastile pentru diferite boli.

Sfecla rosie a fost o legumă foarte populară în lume și oamenii au folosit-o pentru a trata diverse boli. Chinezii mâncau sfeclă rosie pentru că ei credeau că aceasta are puterea de a intări inima și de a purifica sângele.

Grecii o foloseau pentru a reduce febra, iar în Europa a fost recomandată pentru persoanele care nu puteau mânca alimente solide. Puțin diferită este credința românilor, și anume, că atunci când un bărbat și o femeie mănâncă din aceeasi sfeclă rosie, dispare orice element de iubire dintre ei.

Consumul de sfecla roșie este recomandat femeilor atunci cand sunt la menopauză, pentru că este o sursă bogată de magneziu, zinc, iod, calciu, nitrați naturali și sodiu.

Trebuie să știți că sfecla roșie este numărul 1 când vine vorba de purificare.

În acest scop, aveți posibilitatea să beți suc de sfeclă roșie combinat cu suc de lămâie sau suc de sfeclă proaspat stors cu suc de morcovi.

Puteţi adăuga în sucul de sfeclă roşie şi frunzele de sfeclă, ţinând cura timp de o lună. Sucul de sfeclă roşie reglează digestia, tratează anemia, constipaţia şi infecţiile urinare şi, foarte important, reglează apetitul.

Sfecla roşie nu numai că protejează organismul de răceli şi gripe, de accidente cardiovasculare, reglează tranzitul intestinal, dar are şi puternice proprietăţi anticancerigene datorită pigmentului care îi dă culoarea atât de puternică.

”Sucul de sfeclă roşie, pe lângă beneficiile aduse organismului, este şi un aliat redutabil în boli grave, precum cancerul, precum şi în ameliorarea efectelor chimioterapiei şi radioterapiei.

Pentru început, se recomandă a se consuma sucul de la 250 de grame de sfeclă pe zi, crescând apoi treptat cantitatea.

Creşterea cantităţii se face treptat, iar dacă apar senzaţii de vărsături, greaţă, sau ameţeli, se va reduce cantitatea, astfel încât să poată fi acceptată de către organism.

Sucul de sfeclă roşie este un aliat de nădejde în tratarea cancerului de plămâni, colon şi stomac, uşurând digestia.

 

Sursă




Categorii