Panificatie Rulouri gustoase cu gem de fructe. Reteta rapida si usoara Răsfățați-vă cu o ceașcă de ceai fierbinte sau cafeaua preferată, relaxați-vă cu familia și satisfaceți-vă papilele gustative. Pur și simplu nu poți să nu te îndrăgostești de aceste rulouri dulci delicioase cu gem de fructe! Pregătirea lor este rapidă și ușoară, fără prea multă agitație. Și cât de delicioase sunt! Rulouri cu gem de fructe Ingrediente: 125 g de unt 125 ml ulei rafinat de floarea soarelui 125 g de chefir 75 g zahăr pudră 10 g zahăr vanilat 1 lingura de amidon de porumb 1 lingurita turmeric macinat 1 ou 630 g de făină orice dulceață groasă (sau altă umplutură: brânză de vaci, mere caramelizate, masă de ciocolată etc.) zahăr pudră – pentru decor Veți obține 40 de rulouri cu gem din aceste ingrediente. Mod de preparare: 1. Pune într-un castron adânc untul topit și răcit, uleiul rafinat de floarea soarelui, chefirul, zahărul pudră, zahărul vanilat, amidonul de porumb, turmericul măcinat și ouăle. Se amestecă. 2. Adăugați treptat făina cernută. Amestecă mai întâi aluatul cu o lingură, apoi frământă-l cu mâinile. Ar trebui să fie omogen, neted, moale și nelipicios. 3. Împărțiți aluatul în bucăți de 30 g. Modelați-le în bile. 4. Rulați fiecare bila de aluat pe o clătită ovală. 5. Ungeți cu dulceață de fructe sau altă umplutură și rulați într-un rulou. 6. Asezati rulourile pe o tava tapetata cu hartie de copt. 7. Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 °C. 8. Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Pudrați-le cu zahăr pudră dacă doriți. 9. Serviți și bucurați-vă de gustul lor delicios! Pofta buna! Sursa Tagsamidon branza de vaci caramel ciocolata dulceata faina gem kefir oua sfat ulei unt util zahar zahar vanilat S-ar putea să-ţi placă şi: Panificatie Biscuiți de casă fragezi și aromați Panificatie Aluat de post pentru tartă sau pateuri cu umplutură dulce sau sărată Panificatie Aluat de post cu drojdie, moale și pufos – gata în doar o oră, fără ouă și lapte! Iată secretul unui aluat perfect! Colțunași de casă cu verdeață – O rețetă delicioasă pentru toate gusturile. Iată cum se prepară Pregătiți pâinea prăjită într-un mod delicios: o rețetă și 3 idei minunate! CategoriiCategorii Selectează o categorie Bauturi Casa de vis Credinta Dulciuri Checuri Clatite si Gogosi Cozonaci Creme si Budinci Desert Inghetate Placinte si Rulade Torturi Feluri de Baza Aperitive si Gustari Ciorbe, supe si borsuri Fripturi si Gratare Panificatie Pizza si Paste Preparate din Peste Preparate fara carne Retete de Mancaruri Flori si gradina Inedit Horoscop Teste Melodii de neuitat Povesti de viata Remedii naturiste Salate Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou Sarbatoarea Pastelui Sfaturi utile Stiri Uncategorized All Topics Aperitive si Gustari Bauturi Casa de vis Checuri Ciorbe, supe si borsuri Clatite si Gogosi Cozonaci Credinta Creme si Budinci Desert Dulciuri Flori si gradina Fripturi si Gratare Horoscop Inedit Inghetate Melodii de neuitat Panificatie Pizza si Paste Placinte si Rulade Povesti de viata Preparate din Peste Preparate fara carne Remedii naturiste Retete de Mancaruri Salate Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou Sarbatoarea Pastelui Sfaturi utile Stiri Teste Torturi Uncategorized
Panificatie Aluat de post cu drojdie, moale și pufos – gata în doar o oră, fără ouă și lapte! Iată secretul unui aluat perfect!