Ingrediente:
Bază:
- 200 g biscuiti lungi, piscoturi
- 150 ml lapte
Crema:
- 500 ml lapte
- 2 ouă
- 100 g zahăr
- 50 g unt
- 50 g făină simplă
- 200 g Nutella
Decor:
- 200 g smantana pentru frisca
- 25 g ciocolată neagră
Mod de preprare:
1. Incepem prin a inmuia biscuitii in lapte si incepem sa ii aranjam pe folie alimentara.


3. Într-un castron, amestecați ouăle, zahărul și făina. Amestecați bine.
4. Adăugați amestecul în lapte și continuați să gătiți, amestecând.
5. După un timp, adăugați Nutella. Gatiti si amestecati inca 15 minute.

7. Acum rulați rulada și puneți-o la frigider pentru 2 ore.
8. Odată scoasă rulada din frigider, se decorează cu frișcă și ciocolată rasă.

Poftă bună!