Reteta rulada cu crema caramel si nuca de cocos, fara coacere – unul dintre cele mai simple deserturi de casa. Este ideala pentru atunci cand ai pofta de ceva dulce care sa se faca rapid, fara prea mult efort.
Rulada cu crema caramel si nuca de cocos, fara coacere.
Ingrediente:
3 foi napolitana
Crema caramel:
250 g zahar
300 ml apa
300 g biscuiti
Crema cu cocos:
250 g zahar
100 ml apa
250 g unt
280 g lapte praf
200 g cocos
Mod de preparare:
Pentru inceput faramiteaza biscuitii.
Intr-un vas, caramelizeaza zaharul, apoi adauga apa si mai lasa putin pe foc, pana cand se topeste zaharul.
Toarna zaharul caramelizat peste biscuiti faramitati si amesteca bine.
Intinde compozitia fierbinte pe foi.
Pentru crema de nuca de cocos, fierbe apa cu zaharul si untul circa cinci minute, pana cand siropul se leaga.
Adauga laptele praf si nuca de cocos.
Amesteca bine si intinde crema cu nuca de cocos cat este calda pe foile de napolitana.
Ruleaza foile cat inca sunt calde.
Inainte de a portiona lasa prajitura la rece pentru cateva ore sau chiar peste noapte.
Pofta buna!