Ingrediente:
Aluat de nuci:
- 120 g zahăr
- 60 g cacao
- 400 ml lapte
- coaja de 1 portocală
- 150 g unt moale
- 100 g nuci
- 400 g biscuiti
Glazură de ciocolată neagră și alb,ă cu alune:
- 80 g ciocolată cu lapte + 30 g alune
- 50 g ciocolată albă + 30 g alune
Decor:
- alune și nuci
Mod de preparare:
1. Turnați zahărul și cacua într-o oală sau tigaie, puneți pe aragaz și gătiți la foc mic – amestecați și adăugați treptat laptele – amestecați și apoi radeți coaja de portocală – amestecați și adăugați și untul moale – amestecați.





5. Scoateți rulada din frigider, tapetați-o cu hârtie, tăiați capetele și împachetați-o cu fâșii de hârtie alternate. Apoi turnați peste ciocolată albă cu alune și puneți la frigider pentru 20 de minute.



Pofta buna!