Ingrediente:
- 3 banane
- 2 ouă
- 80 g de miere
- 1/2 lingurita esenta de vanilie
- 125 ml ulei de cocos
- 220 g faina de ovaz
- 2 lingurite de praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/2 lingurita de scortisoara pudra
- 1/4 lingurita sare
- 85 g chipsuri de ciocolată
Mod de preparare:
1. Să începem prin a piure bananele.
2. Adăugați ouăle, mierea, esența de vanilie și uleiul de cocos. Amestecați bine.
3. În al doilea castron, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. Amestecați bine.
4. Luați 1/4 din amestecul liber și amestecați-l cu fulgi de ciocolată.
5. Amestecați restul de 3/4 din amestecul liber cu aluatul lichid. Amestecați bine.
6. Apoi adăugați amestecul cu fulgi de ciocolată. Se amestecă din nou bine.
7. Acum pur și simplu umplem formele de brioșe.
8. Coaceți la 200 de grade aproximativ 18 minute.
Poftă bună!