Ingrediente:
Rasole de vitel 3 buc
Ceapă 3 buc
Usturoi 4-5 căței.
Morcov 1 buc
Ardei gras roșu, galben, verde 3 buc
Supa de vită 400 ml
Cimbru
Foi de dafin
Sare si piper
Ulei de floarea soarelui 2 linguri
Mod de preparare:
Într-o tigaie mare puneți 3-4 linguri de ulei de măsline.
Când este bine încinsă adăugați bucățile de rasol de vițel.
Rumeniți bine pe ambele părți.
Întoarceți de mai multe ori dacă este nevoie.
Când sunt bine rumenite scoateți bucățile de rasol pe o farfurie și lăsați deoparte.
Adăugați în tigaie 3 cepe tocate potrivit și 4-5 căței de usturoi.
Condimentați cu sare.
Rumeniți ceapa până prinde culoare.
Adăugați apoi și restul de legume tocate cubulețe.
Amestecați de câteva ori.
Puneți deasupra bucățile de rasol.
Condimentați cu sare, piper măcinat, cimbru și 1-2 foi de dafin.
Turnați peste carne 400 ml supă clară de vită.
Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu sau un capac.
Băgați la cuptor pentru aproximativ 3 ore la 180 grade Celsius fără ventilație.
Serviți cald cu piure de cartofi.
Turnați sos din tigaie peste bucățile de carne.
Pofta buna!