Ingrediente:
- 300 g biscuiți simpli
- 1 plic praf cremă de ciocolată pentru prăjituri
- 1 plic cremă caramel pentru prăjituri
- 4 linguri zahăr pudră
- 400 ml lapte
- 250 ml frișcă lichidă
- 2 linguri bombonele decorative
Mod de preparare:
1. Mixezi cu viteză maximă frișca lichidă, ținută în prealabil la frigider, timp de 3 ore, apoi o dai la rece. Prepari împreună cremele, conform instrucțiunilor de pe plic, folosind pentru fiecare numai 200 ml lapte rece și 2 linguri de zahăr pudră.
2. Într-o tavă cu dimensiunile de aproximativ 22×15 cm, așezi un prim strat de biscuiți dreptunghiulari, unul lângă altul. Întinzi jumătate din cremă, așezi al doilea strat de biscuiți, din nou cremă, apoi acoperi cu biscuiți și un strat de frișcă.
3. Cu ajutorul cornetului, decorezi prăjitura cu frișcă și presari bombonele. O tai în bucăți și o servești după ce ai ținut-o la frigider timp de câteva ore.
Pofta buna!
Sursa: Carticica Practica