De obicei prajitura Fanta necesita mai mult timp de preparare.
Aceasta prajitura vine in intampinarea gospodinelor care vor o prajitura rapida si gustoasa.
Ingrediente:
-500 g biscuiți populari
-700 g smântână
-4 linguri zahăr + 2 – 3 linguri pt budincă
-2 plicuri zahăr vanilat
-2 pachete de budincă de vanilie
-700 ml suc de portocale cu acid (Mirinda sau Fanta)
Mod de preparare:
1.Amestecăm smântâna cu zahărul și zahărul vanilat.
2.Într-o tavă punem un strat de biscuiți populari peste care turnăm jumătate din cremă.
3.Urmează un nou strat de biscuiți, apoi peste va veni crema rămasă.
4.Încheiem cu un nou strat de biscuiți.
5.Amestecăm praful de budincă împreună cu zahărul în puțin suc, apoi turnăm tot sucul.
Amestecând continuu pana se ingroasa.
6.Turnăm imediat budinca peste biscuiți și uniformizăm.
După ce s-a răcit, punem prăjitura la frigider.
7.A doua zi o putem servi.
Pofta buna!