Ingrediente:
Aluat:
zahar – 0,5 cana
unt – 200 g
galbenusuri de ou – 5 buc.
cacao – 3 linguri
smantana – 2 linguri
praf de copt – 1 lingurita
Umplutura de branza:
branza de vaci – 1 kg
unt – 100 g
zahar – 1 cana
budinca – 1 punga
oua – 2 buc
Umplutura de mac:
seminte de mac macinate – 0,5 cana
nuca de cocos rasa – 0,5 cana
zahar – 0,5 cana
albusuri – 5 buc
amidon – 2 linguri
piersici din compot – 1 cutie
Mod de preparare:
In primul rand, pregatiti aluatul.
Se amesteca faina cu praful de copt, cacao si zaharul.
Adaugati untul inmuiat si amestecati toate ingredientele cu mainile.
Adaugati galbenusurile si smantana, apoi framantati aluatul.
Apoi impartiti aluatul in jumatate.
Puneti o bucata la congelator si intindeti-o pe cealalta pe fundul unei tavi de copt tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt pana obtineti o suprafata uniforma.
Acum pregatiti amestecul de branza de vaci.
Se bate untul moale cu zaharul, se adauga branza de vaci si se bate cu un mixer pana se omogenizeaza.
Adaugati oul si amestecati din nou.
Apoi adaugati praful de budinca si amestecati inca o data cu mixerul.
Apoi puteti pregati amestecul de seminte de mac.
Bateti albusurile spuma cu un praf de sare pana devin pufoase, apoi adaugati zaharul si amestecati pana se formeaza varfuri tari.
Adaugati amidonul, semintele de mac si nuca de cocos.
Se amesteca usor cu o lingura.
Puneti o lingura din amestecul de branza de vaci si o lingura din amestecul de seminte de mac pe blatul pregatit, alternati umpluturile si acoperiti blatul.
Apoi amestecati putin pentru a crea un ornament.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20 de minute.
Scoateti forma, impartiti piersicile taiate bucati si acoperiti-le cu aluatul pe care l-ati dat pe razatoare.
Coaceti inca 50 de minute si apoi lasati sa se raceasca.
Pofta buna!