Retete de Mancaruri

Paste cu sos Bechamel – o mâncare tradițională italiană, foarte gustoasă, ușor de preparat și sățioasă!

 

 

Paste cu sos Bechamel – o mâncare tradițională italiană, foarte gustoasă, ușor de preparat și sățioasă!

 

Combinația de paste cu sos Bechamel este una atât de delicioasă și aromată, încât nu veți mai dori să gătiți pastele altfel. Este o adevărată explozie de gusturi si savori, care se completează reciproc. Diversificați meniul zilnic, preparând aceste paste cu sos Bechamel, o mâncare tradițională italiană, foarte gustoasă, ușor de preparat și sățioasă.

 

Ingrediente:

1 lingură Ulei de masline
160 g Bacon
300 g Ciuperci
500 g Paste
250 g Sos bechamel
0.5 linguriță Turmeric
100 g Parmezan
0.5 linguriță Sare
3 linguri Pătrunjel

Mod de preparare:

  1. Într-o tigaie cu uleiul de măsline încins rumeniți baconul tăiat cubulețe și ciupercile feliate. Adăugați sosul Bechamel, turmericul și pătrunjelul tăiat mărunt și amestecați.
  2. Puneți deasupra pastele fierte, 80 g. parmezan, asezonați cu sare și amestecați. Lăsați compoziția să se gătească la foc mic timp de 5 minute.
  3. Turnați amestecul de paste/sos Bechamel într-un vas yena și presărați restul parmezanului pe toată suprafața. Dați vasul în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 25 de minute.
  4. Savurați cu plăcere!

 

Pofta buna!

 

 Sursa

 




Categorii