Aperitive si Gustari

Pastă picantă si aromată pentru multe feluri de mâncare, din frunze de hrean și ardei verde

 

 

Pastă picantă si aromată pentru multe feluri de mâncare, din frunze de hrean și ardei verde

 

Acest sos sau sos este perfect pentru multe feluri de mâncare din carne. Ingredientele includ frunze de hrean, ardei iute și dulci și nuci, creând un buchet unic de aromă și aromă.

 

Ingrediente :

— frunze de hrean, 6 buc;

– marar, patrunjel si coriandru (acesta din urma optional), cate 100 g;

— ardei gras, 250 g;

– ardei iute, 1 – 2 păstăi;

– usturoi, 150 g;

– nuci, 200 g;

– sare, 2 – 3 lingurițe;

– ulei vegetal, 150 ml.

 

Mod de preparare:

Măcinați nucile în firimituri folosind un blender.

De asemenea, macinam in blender ardeiul dulce, ardeiul iute si usturoiul.

Se amestecă cu nuci.

Sfat : dacă vă place sosul iute, atunci nu îndepărtați semințele din ardeiul iute.

Spalam toate verdeturile, le uscam si de asemenea le tocam in blender.

Amestecă toate produsele, toarnă ulei vegetal și amestecă totul din nou cu un blender.

Sare dupa gust, amestecati.

Sfat : sosul trebuie să fie sărat pentru a putea fi păstrat mult timp. Perioada de valabilitate este de aproximativ 6 luni.

Acest dressing este perfect nu numai pentru preparate din carne – poate fi adăugat la salate, supe, borș, servit cu preparate din pește și folosit pentru a face diverse tartine pentru sandvișuri.

 

Pofta buna! 

 

Sursa




Categorii