Sarbatoarea Pastelui

Pască fără aluat cu multă ciocolată

 

 

 

Ingrediente:

1000 grame brânză de vaci

7 oua

200 gr unt

4 linguri faina

4 linguri gris

200 gr zahar

100 gr fulgi de ciocolata

1 plic praf de copt

pentru topping

100 gr ciocolata

80 ml smantana dulce

 

Mod preparare:

Imagini pentru pasca cu ciocolata

-Separam albusurile de galbenusuri.

-Batem albusurile spuma

-In alt bol mixam galbenusurile cu zaharul si untul la temperatura camerei pasca fara aluat cu fulgi de ciocolata

-adaugam branza dulce si incorporam cu o spatula pasca fara aluat cu fulgi de ciocolata

-adaugam spuma de albusuri

-incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt

-adaugam fulgii de ciocolata

-compozitia obtinuta se toarna in forma cu peretii detasabili acoperita cu foaie de coptsi se baga în cuptor pentru aproximativ 40 minute la 180 grade, pana cand se rumeneste frumos deasupra

Pentru glazura topim cu frisca lichida pe bain-marie, apoi ornam pasca fara aluat deja racita

 

Pofta buna!

 

Sursa: Ziarul de Iasi




Categorii