Ingrediente:
1 bucată | Vânătă |
80 g | Mozzarella |
40 g | Șuncă |
4 linguri | Parmezan |
4 linguri | Pulpă de tomate |
3 linguri | Ulei de masline |
0,25 linguriță | Sare |
Mod de preparare:
- Tăiați vânăta felii de aproximativ 1-1,5 cm și puneți-le într-o tavă. Cu ajutorul unui cuțit faceți câteva tăieturi lejere pe suprafața feliilor de vânătă, ungeți-le cu ulei de măsline, și presărați-le cu sare. Puneți tava la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 190 °C.
- Peste feliile de vânâtă coapte suprapuneți câte o felie de șuncă și câte una de mozzarella, după care acoperiți cu altă felie de vânătă.
- Peste stratul de vânătă puneți o lingură de pulpă de roșii, un pic de mozzarella și presărați abundent parmezanul dat prin răzătoare, și în final turnați câte o lingură de ulei de măsline. Puneți la cuptorul pentru alte 10 minute.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!
Sursa: Savuros