Panificatie

Fursecuri fragede cu cacao si cu glazură de ciocolată albă

 

 

Fursecuri fragede cu cacao si cu glazură de ciocolată albă

 

Ingrediente: 

  • se poate folosi doar untura sau doar unt
  • 100 g unt
  •  90 gzahăr pudră
  • 1 buc ou
  • 40 g cacao
  • 140 g făină simplă
  •  gem pentru lipire
  • ciocolată pentru scufundare
  • 90 gzahăr pudră
  • 1 buc ou
  • 40 g cacao
  • 140 g făină simplă

Mod de preparare:

Se amestecă făina și cacao într-un castron, se adaugă zahărul pudră și untul tăiat cuburi.

La final, adăugăm un ou și  amestecăm temeinic pentru a crea o masă uniformă, pe care o punem într-o  masină și o împingem  pentru a crea fursecurile crestate.

Dacă aveți o seringă de decorare mai mică, o puteți folosi și pe aceasta.

Se aseaza bataturile individuale pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coace cca 6-7 minute la o temperatura de 180 de grade.

Lăsați produsele de copt să se răcească pe o foaie de copt.

Topiți ciocolata albă într-o baie de apă și lăsați-o să se răcească puțin.

Lipeste 2 bataturi impreuna cu marmelada si scufunda marginile in ciocolata alba.

Se lasa sa se intareasca pe un gratar.

 

 Sursă




Categorii