Dacă urmează să dai o petrecere acasă, pregătește aceste fursecuri cu gem și bezea. Arată minunat și au un gust deosebit. Rețeta este explicată pas cu pas în rândurile de mai jos. Încearc-o chiar acum și savurează un desert gustos.
Ingrediente:
-
Aluat:
- 100 g zahar pudra
- 4 galbenusuri
- 400 g faina
- esenta de vanilie
- 200 g unt
- Bezea:
- 4 albusuri
- 200 g zahar
- 1 plic zahar vanilat
- Pentru umplere:
- gem de caise
Mod de preparare:
1. Pune faina intr-un bol, adauga margarina sau untul la temperatura camerei, galbenusurile de ou, zaharul, zaharul vanilat, amestecam cu mainile si framantam aluatul.
2. Înfășurați aluatul în folie alimentară și lăsați-l la frigider pentru 2 ore.
3. Presărați făină pe o suprafață curată și întindeți aluatul răcit.
4. Tăiați forme de biscuiți folosind un tăietor de prăjituri.
5. Așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt, una lângă alta.
6. Coaceți-le în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute la 170 °C.
7. Puneți albușurile spumă într-un castron și bateți până se întăresc. Adăugați treptat zahăr pudră printr-o sită, acest lucru vă va oferi un amestec tare de albușuri bătute, bezea.
8. Pune amestecul intr-o punga de decor si decoreaza fursecurile.
9. Întindeți fundul prăjiturii cu dulceață și lipiți-l pe celălalt prăjitură și acest lucru le va uni.
10. Serviți-le cu dragoste și mult gust.