Panificatie

Fursecuri delicioase cu arahide, cu glazură de ciocolată și semințe de susan

 

 

Fursecuri delicioase cu arahide, cu glazură de ciocolată și semințe de susan

 

Ingrediente:

  • 500 g alune prăjite
  • 125 g zahăr
  • 120 ml apă de floare de portocal
  • susan
  • ciocolata alba si neagra pentru glazura

 

Mod de preparare:

1) Amestecați alunele cu zahărul.

2) Adăugați apă de portocale la amestecul amestecat.

3) Vom face un aluat frumos.

4) Începem să modelăm biluțele, rulându-le mai întâi în albuș și apoi în susan.

5) Așezați biluțele pe hârtie de copt și apoi faceți ușor găuri în ele.

6) Coacem la 180 de grade aproximativ 5 minute. Dupa copt se decoreaza cu ciocolata topita.

 

Pofta buna!

 

Sursa




Categorii