Asa faci cea mai rapida si delicioasa prajitura. Se numeste prajitura la metru si sigur iti va impresiona familia.
Ingrediente:
biscuiti
1 pachet budinca de capsuni
1 pachet budinca cocos
600 ml lapte
10 linguri zahar
250 g margarina
2 plicuri de glazura de ciocolata
Mod de preparare:
Fierbem budincile în 300 ml lapte cu câte 5 linguri zahăr până se îngroaşe , apoi se lasă la răcit .
Când sunt răcite adăugăm în fiecare câte 125 gr rama şi mixam bine cu mixerul .
Luăm un biscuite şi îl ungem cu cremă de căpşuni , lipim un alt biscuite , apoi ungem un alt biscuite cu cremă de cocos şi tot aşa alternam crema pe biscuiţi şi le lipim să se formeze o ruladă mai lungă .
Preparăm glazura de ciocolată şi o turnam deasupra ruladelor de biscuiţi şi lăsăm la rece până se întăreşte. Tăiem rulada pe diagonală , astfel vom obţine o felie în care va apărea ambele creme.
Poftă mare!
Sursa: Bensan