Torturi

Fara coacere, economic si incredibil de gustos

 

 

Fara coacere, economic si incredibil de gustos este acest – Tort din gris

 

Ingrediente:

  • 1 cub de margarina Rama Maestro (250g)
  • 1 litru de lapte
  • 1 pahar cu zahar pudra (200g)
  • 3 galbenusuri de ou
  • 1 pahar de gris
  • 1 conserva de piersici (900g)
  •  2 linguri de gelatina (20g)
  • 100g de biscuiti rotunzi
  • 1 lingura de cacao
  • fructe sau gem pentru decorare

 

Mod de preparare:

  1. Fierbeti grisul cu lapte amestecand ca sa nu se arda. Lasati-l sa se raceasca. Amestecati un cub de margarina Rama Maestro cu zahar. La sfarsit adaugati ouale unul cate unul.

  2. Puneti tot grisul fiert,adaugand cate o lingura, in amestecul de margarina cu zahar. Continuati sa amestecati cu mixerul. Impartiti amestecul in doua parti si adaugati o lingura de cacao uneia dintre ele

  3. Acoperiti o tava (cu diametrul de 23 cm) cu biscuiti. Puneti grisul cu cacao primul si apoi cel deschis la culoare.

  4. Luati o o jumatate de pahar de sirop de piersici si amestecati-l cu 2 linguri de gelatina. Lasati amestecul timp de 5 minute.

  5. Scurgeti restul de piersici de sucul lor si apoi zdrobiti-le cu mixerul pana la consistenta unui piure. Dupa ce se umfla, incalziti gelatina pana se dizolva si apoi adaugati-o piureului de fructe.

  6. Asezati piureul peste gris si puneti prajitura la frigider pentru a se intari. Serviti prajitura cu bucati de fructe proaspete sau gem.

     

    Pofta buna!

 

 Sursa 




Categorii