Desert

Desert delicios în doar 20 de minute. Simplu și gustos

 

 

DESERT ” FLOARE DE SARBATOARE “

 

 

Ingrediente:

  • Lapte – 1 l
  • Pudra de budinca cu aroma de vanilie – 2 pachete
  • Zahar – 150 g
  • Esenta de vanilie – 1 lingura
  • Lapte praf – 80 g
  • Ciocolata alba – 200 g
  • Unt – 250 g
  • Biscuiti – 500 g
  • Frisca lichida – 200 ml

 

Mod de preparare: 

Intr-un cratita, amestecati zaharul, praful de budinca cu laptele (1 l). Lasam sa fiarba la foc incet amestecand continuu. Cand dam de pe foc adaugam esenta de vanilie si amestecam. Adaugam untul taiat in cubulete, amestecam si acoperim cu o felie alimetara. Lasam crema sa se raceasca.

Puneti biscuitii pe fundul vasului si adaugati budinca racita. Amestecati laptele praf cu ciocolata si putin unt sau ulei. Puneti pe foc, dar nu lasati sa fierba. Decat foarte putin incalzita. Batem frisca separat. Combinam cele doua amestecuri si le batem impreuna.

Punem aceasta crema peste budinca. Apoi punem din nou biscuiti. Putem face si o glazura de ciocolata ca prajitura sa arate si mai bine. Lasam sa se raceasca si servim.

 

Pofta buna!

 

  Sursa




Categorii