Ingrediente:
- 1 pachet mare de biscuiti (400 g)
Crema:
- 3 budinci de vanilie
- 2 ouă
- 1l lapte
- 200 g unt
- 0,5 cană zahăr
- + 1 borcan de dulceata de coacaze
Mod de preparare:
1. Amestecați bine ouăle și budinca în 1,5 căni de lapte.
2. Adăugați zahărul și cubulețele de unt și aduceți la fiert.
3. Se toarnă pulberile amestecate în laptele care fierbe și se amestecă energic până se formează o budincă netedă, groasă.
4. Asezati un strat de biscuiti pe fundul formei si apoi intindeti 1/3 din budinca fierbinte.
5. Așezați al doilea strat de fursecuri. Intindeti o alta portie de crema si asezati al treilea strat de fursecuri.
6. Întindeți un strat subțire de dulceață și apoi puneți ultimul strat de fursecuri.
7. Puneți restul de cremă pe stratul ultim de biscuiti. Decorăm suprafața după dorință (în cazul meu, kiwi tocat mărunt). Pune tortul la frigider – de preferat peste noapte.
Pofta buna!