Ingrediente:
- biscuiti
- piscoturi
- lapte (pentru fursecuri)
- 1 litru de lapte (pentru crema)
- 120 g pudră de budincă (vanilie)
- 120 g zahăr
- 450 ml smantana pentru frisca
- 100 g zahăr pudră
- 1 banană
- mentă
Mod de preparare:
1) Inmuiați biscuiții și piscoturile în lapte și stivuiți-le în formă în acest fel.
3) Vom începe să încălzim la flacără moderată. Continuați să amestecați până se îngroașă.
4) Aplicați crema răcită pe biscuiți. Apoi puneți forma la frigider pentru 60 de minute.
5) Intre timp batem smantana cu zaharul.
6) Apoi aplicam crema pe desertul nostru si o netezim bine.
7) Puneti din nou desertul la frigider, de data aceasta pentru inca 60 de minute.
8) La final, se decorează cu banane și mentă.
Pofta buna!