Ingrediente:
600g biscuiti
200g zahar tos
150 ml lapte
2 oua
50 g unt
2 linguri cacao
1 pliculet zahar vanilat
1 lingurita esenta de rom
unt pentru uns tava
Mod de preparare:
1. Se separa albusurile de galbenusuri. Se mixeaza galbenusurile cu zaharul tos si cu zaharul vanilat si se incorporeaza untul moale si cacaua.
2. Separat, albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
3. Se amesteca cele doua compozitii, peste care se mai adauga si 500 g biscuiti sfaramati, laptele si esenta de rom.
4. Se tapeteaza o tava cu unt si se pune un strat de biscuiti. Peste el se toarna crema si se mai acopera cu inca un strat de biscuiti.
5. Se acopera tava cu folie alimentara si se da la rece aproximativ trei ore. Pofta buna la cuburile de biscuiti!
Pofta buna!
Sursa: Avram Florea