Această combinație simplă de legume proaspete , cartofi și brânză nu este doar delicioasă, ci și hrănitoare și plăcut sățioasă. La suprafață, chiftele sunt minunate crocante, în timp ce în interior se află o brânză topită ușor, care adaugă un plus de strălucire fiecărei mușcături.
In plus, datorita adaugarii de patrunjel, chiftelele au o aroma proaspata si aromata care se potriveste perfect cu legumele.
Ingrediente:
Bază:
- 2 dovlecei + sare
- 1 cartof
- 2 ouă
- 1 morcov
- pătrunjel proaspăt – după gust
- 1 catel de usturoi
- sare – după gust
- ardei roșu măcinat – după gust
- piper negru măcinat – după gust
- 5 linguri de făină universală
Umplere:
- 120 g branza tare, cascaval
Alte:
- ulei
- făină – pentru acoperire
Dressing delicat :
- 2 linguri iaurt simplu grecesc sau smantana
- 2 linguri maioneza
- pătrunjel proaspăt – după gust
- 1 catel de usturoi
- sare – după gust
Mod de preparare:
1. Mai întâi, puneți dovlecelul ras într-un bol, sărați, amestecați și lăsați-l să stea 10 minute.










După prăjire, transferați-le pe un prosop de hârtie și pregătiți dressingul.



6. Serviți dovlecei crocanți și chiftele de cartofi cu pătrunjel și brânză umplute cu dressingul blând preparat, dar cel mai important cu dragoste și gust deosebit.
Pofta buna !