Retete de Mancaruri

Chiftele consistente din piept de pui, durează doar câteva minute pentru a fi pregătite și fac cu ele un prânz sau o cină delicioasă!

 

 

Chiftele consistente din piept de pui, durează doar câteva minute pentru a fi pregătite și fac cu ele un prânz sau o cină delicioasă!

 

Ingrediente:

  • 450 g piept de pui
  • 200 g morcovi
  • 160 g cartofi
  • 100 g ceapa
  • 2 ouă
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita de ardei rosu macinat
  • 1 catel de usturoi
  • 20 g patrunjel proaspat
  • 3 linguri de faina

 

 Mod de preparare : 

1. Tăiați pieptul de pui cât mai fin.

O porție mare de cotlet dintr-un piept de pui

2. Puneți morcovii, cartofii și ceapa răzuite în bucăți mici într-un castron, apoi adăugați pieptul de pui tocat, ouăle bătute și smântâna.

3. Se condimentează cu sare, piper roșu măcinat, apoi se adaugă usturoiul zdrobit, pătrunjelul proaspăt tocat, iar la final se stropește cu făină – se amestecă.

4. Încinge o tigaie unsă cu ulei vegetal și folosește o lingură pentru a forma chiftele – se prăjește la foc mediu până se rumenesc pe ambele părți.

O porție mare de cotlet dintr-un piept de pui

5. După prăjire, serviți-le cu drag, gust deosebit și un dressing care vă place.

 

Pofta buna !

 

Sursa




Categorii