Ingrediente :
• o cana de apa
• ½ cana de ulei
• o cana de zahar
• 2 cani de faina
• 1 praf de copt
• esenta de vanilie
• visine fara samburi
• 2 linguri de cacao
• scortisoara
• 3 linguri de cocos
Mod de preparare:
Punem intr-un castron apa, uleiul, zaharul, esenta de vanilie si faina. Mixam apoi pana obtinem o compozitie omogena. Impartim compozitia in 2. In una din ele punem cacaoa, visine si scortisoara si omogenizam. In cealalta parte incorporam nuca de cocos si cateva visine.
Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt punem cele 2 compozitii, alternandu-le.
Dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 45-50 de minute, pana suprafata checului devine ferma si apar crapaturi. Se face proba cu scobitoarea.
Il lasam sa se raceasca si apoi il taiem.
Pofta buna!
Sursa: scn Cuisine