Placinte si Rulade

Cel mai delicat desert in două straturi. Acesta desert cu brânză de vaci are un potențial uriaș. Pregătit atât pentru micul dejun, cât și pentru cină

 

 

Cel mai delicat desert in două straturi. Acesta desert cu brânză de vaci are un potențial uriaș. Pregătit atât pentru micul dejun, cât și pentru cină

 

Merită să descoperiți caserola cu brânză de vaci. Acesta este un fel de mâncare cu potențial uriaș. Pregătit atât pentru micul dejun, cât și pentru cină.

Să încercăm să facem o nouă caserolă delicioasă cu brânză de vaci.

 

Ingrediente:

  • brânză de vaci – 700 g;
  • zahăr – 220 g;
  • sare – un praf;
  • vanilie – 2 vârfuri;
  • ouă – 5 buc.;
  • unt – 30 g;
  • gris – 50 g;
  • fructe de pădure – 300 g fructe de pădure;
  • smântână – 400 g.

 

Mod de preparare: 

Într-un castron cu brânză de vaci, combinați 3 ouă, 150 de grame de zahăr granulat, sare și un praf de vanilie. Topiți untul, turnați-l în brânză de vaci, turnați si grisul.

Folosind un blender de imersie, bateți amestecul de caș până la omogenizare.

Se unge tava de copt cu unt si se presara cu faina.

Se pune amestecul de caș în formă și se decorează blatul cu fructe de pădure. Coacem vasul la cuptor la 180 de grade timp de 40 de minute.

Pentru a prepara al doilea strat, amestecați împreună smântâna, zahărul, vanilia și ouăle. Se toarnă deasupra caserolei și se continuă gătitul la cuptor pentru încă 20 de minute.

Caserola trebuie lăsată să se răcească puțin în cuptor.

Rezultatul este o caserolă suculentă și frumoasă de brânză de vaci cu fructe de pădure.

 

Pofta buna!

 

Sursa




Categorii