Ingrediente:
- piscoturi – 200 g
- Nutella – 50 g
- nucă de cocos rasă – 30 g
- lapte – 200 ml
Cremă
- smântână pentru frișcă îndulcită – 200 ml
- Nutella – 1 lingura
Decor
- decor de ciocolată – după gust
Mod de preparare:
Întindeți pe piscoturi Nutella și acoperiți-l pe primul cu al doilea piscot. Repetați acest proces pentru toți biscuiții.

Pregătiți nuca de cocos rasă și laptele în boluri separate. Înmuiați fiecare biscuiți în lapte și apoi rulați în nucă de cocos.
Sfat: Pentru a face desertul să arate mai festiv, puneți fiecare fursec format într-un coș de hârtie.
Apoi, într-un bol, bate frișca, adauga o lingură de Nutella într-o cremă, pe care o așezi într-o pungă de patiserie cu vârf decorativ și cu care decorezi fursecurile.

Sfat: Presarati crema pe fursecuricu decoratiuni de ciocolata.
Puteti servi imediat. Dar au și un gust grozav la rece. În acest caz, puneți-le la frigider timp de 10-15 minute înainte de servire.
Pofta buna!