Panificatie

Biscuiți Oreo de casă, mai buni decât originalul. Moale și cremoasă, umplutura absolut delicioasă

 

 

Biscuiți Oreo de casă, mai buni decât originalul. Moale și cremoasă, umplutura absolut delicioasă

Ingrediente:

  • 1 galbenus de ou
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 25 g cacao pudră
  • 50 g zahăr pudră
  • 75 g unt moale
  • 100 g faina

Crema:

  • zahăr vanilat
  • 80 g unt moale
  • 80 g zahăr pudră

 

Mod de preparare:

În primul pas, este o idee bună să pregătiți aluatul, care apoi trebuie copt. Așa că luați un castron mai mare și puneți în el untul moale și zahărul pudră.

Se amestecă bine aceste două ingrediente cu o spatulă, se adaugă sare și se mai amestecă câteva minute pentru a încorpora bine sarea. Se adauga apoi ouale, faina cernuta si cacao.

aluat de biscuiti oreo

Procesați aluatul și lăsați-l să se răcească.

Deoarece poate fi dificil să amesteci aluatul cu o spatulă sau un tel de bucătărie, poți folosi și ajutoare electronice de casă. Deci, dacă nu doriți să amestecați aluatul cu mâna, folosiți un mixer pentru a amesteca bine aluatul.

Apoi luați aluatul în mâini, modelați-i o bilă și înfășurați-l în folie alimentară. La final, puneți aluatul la frigider pentru cel puțin 20 de minute.

bila de aluat

Continuați să lucrați cu aluatul.

După ce au trecut cele 20 de minute, puteți scoate aluatul din frigider și apoi îl împărțiți în 2 părți. Așezați prima bucată pe o masă sau pe o suprafață de lucru și nu uitați să o stropiți cu făină în prealabil.

Apoi întindeți această bucată de aluat până la o grosime de aproximativ 3 mm și luați un tăietor de prăjituri sau un pahar/cupă pentru a decupa cercuri din aluat.

tăierea roților

E timpul să bagi roțile în cuptor

După ce ați tăiat toate cercurile, transferați-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Datorită hârtiei de copt, acestea nu se vor lipi de foaia de copt și vor fi ușor de îndepărtat de pe foaia de copt după coacere.

Preîncălziți cuptorul la 180°C și coaceți rulourile pentru aproximativ 7 sau 10 minute. Dar fii cu ochii pe ele constant pentru a nu se arde.

roți pe o tablă

Pregătirea cremei pentru fursecuri Oreo

Odată ce rulourile sunt coapte, scoateți-le din cuptor și lăsați-le timp să se răcească. Intre timp pregatiti crema cu care veti umple eventual fursecurile Oreo .

Așadar, puneți untul moale într-un castron și bateți-l cu un mixer de mână până devine spumos. Se adauga apoi zaharul vanilat, zaharul pudra si se amesteca din nou. La final, puneți amestecul într-o pungă de patiserie și începeți să umpleți.

umplerea cercurilor cu crema

Umplerea cercurilor cu crema

Luați întotdeauna o roată și faceți o minge de cremă pe ea. Datorită faptului că folosești o pungă de patiserie, munca ta va merge destul de repede.

Acoperiți întotdeauna fiecare cerc umplut cu un alt cerc pentru a crea fursecuri.

La final, lasa-le sa se raceasca la frigider si le poti consuma dupa cateva ore.

 

 Pofta buna!

 

 Sursă




Categorii