Ingrediente:
4 oua batute
120 gr cascaval
8 felii de bacon
2 linguri unt topit
350 ml lapte
100 gr ceapa tocata fin
64 gr faina
piper
sare
Mod de preparare:
Intr-o tigaie incapatoare adauga feliile de bacon si frige-le pana devin crocante. Scoate-le pe o farfurie si toaca-le marunt.
Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si unge o tava cu putin unt.
Intr-un bol pentru mixer amesteca ouale cu untul si laptele si apoi adauga, treptat faina.
Adauga apoi ceapa si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Presara pe aceasta cascavalul ras si baconul. Toarna apoi compozitia de mai sus.
Coace totul timp de 35 de minute.
Serveste frittata rapida alaturi de o salata de sezon sau o bucata de branza proaspata.
Frittata rapida fi servita atat calda, cat si rece.
Pofta buna!