Ardeii rosii suculenti, carnosi și crocanți umpluţi cu branză și ouă
Oferim o opțiune excelentă pentru o gustare delicioasă pentru masa de sărbătoare. Umplem ardeii dulci cu brânză tocată și ouă. Pentru picant, adăugați usturoi și ierburi la umplutură. Tăiați ardeiul umplut în felii subțiri care să-și păstreze perfect forma. Umplutura moale de brânză și ouă și ardeii suculenți și crocanți se completează perfect. Ardeii rosii suculenti, carnosi, bogati sunt potriviti pentru acest aperitiv; puteti folosi si mai multe culori.
Ingrediente:
ardei gras- 3 buc.
Ou 5- bucăți.
Branza tare- 200 g
Mărar- 1 legatura
Maioneză- 5 linguri
Usturoi- 2-3 catei
Sare duoa gust
Mod de preparare:
Pași
1. Pregătește toate ingredientele necesare pentru prepararea gustării. În primul rând, pregătiți umplutura. Se fierb ouale tari, se curata de coaja, se rade galbenusul si albusul pe razatoarea grosiera.
2. Se rade brânza tare pe răzătoarea fină și se adaugă la ouăle tocate.
Clătiți mănunchiul de mărar, uscați-l pe un prosop, tocați-l mărunt și puneți-l în amestecul principal. Se condimentează amestecul cu maioneză, se adaugă usturoiul, trecut printr-o presă.
3. Presărați amestecul cu sare și piper, amestecați bine, combinând toate componentele împreună. Umplutura este gata.
4. Tăiați trei ardei dulci mari în jumătate, îndepărtați semințele și venele din interior, clătiți și ștergeți umezeala cu șervețele.
5. Umpleți jumătățile de ardei pregătite cu umplutura, așezând-o cât mai strâns fără a lăsa spații goale. Cantitatea de umplutură depinde de mărimea ardeilor utilizați.
6. Tăiați fiecare jumătate de ardei umplut în două părți egale.
7. Apoi tăiați din nou fiecare sfert în jumătate.
8. Puneți feliile de ardei umplute în cerc pe o farfurie plată. Aperitivul este gata și poate fi servit.