Pizza si Paste

Acest fel de mâncare simplu și delicios este o alegere excelentă dacă cauți o cină rapidă, cu o culoarea originală și aroma ușor dulce

 

 

Acest fel de mâncare simplu și delicios este o alegere excelentă dacă cauți o cină rapidă, cu o culoarea originală și aroma ușor dulce

 

Ingrediente:

  • Paste
  • 1 sfeclă roșie mare
  • 1-2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 pachet mic de unt tartinabil
  • Sare si piper
  • Nuci si patrunjel proaspat (pentru garnitura)

 

Mod de preparare:

1. Pregatirea pastelor si sfecla rosie:

Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurgeți-le după gătire. Fierbeți sfecla roșie până se înmoaie (timpul depinde de mărimea ei).

Puneti două cănițe de apă în vasul in care a fost gătită sfecla (acest lucru va dilua sosul până la consistența dorită).

2. Prepararea sosului:

Tăiați sfecla roșie fiartă în bucăți mai mari. Într-un blender, amestecați sfecla roșie cu usturoiul, uleiul de măsline și un polonic de apă de sfeclă roșie până la omogenizare. Apoi turnați amestecul amestecat pe tigaia fierbinte.

Paste cu sos cremos de sfeclă roșie - rapid și ușor de preparat

3. Terminarea sosului:

Adăugați un pachet mic de unt tartinabil și un al doilea polonic de apă la amestecul de sfeclă. Se amestecă bine pentru a se topi untul și se combină frumos sosul. Asezonați cu sare și piper.

Paste cu sos cremos de sfeclă roșie - rapid și ușor de preparat

4. Asociere și servire pastele:

Amesteca tortiglioni fierti in sosul gata. Se amestecă și se servește imediat. La sfarsitul portiei se presara cu nuci si patrunjel proaspat.

Paste cu sos cremos de sfeclă roșie - rapid și ușor de preparat

Paste cu sos cremos de sfeclă roșie - rapid și ușor de preparat

Pofta buna!

 

Sursa




Categorii