Ingrediente:
- 15 buc de cartofi
- 250 g de carne
- 1 ceapă
- sare și piper după gust
- 50 g de smântînă
- 40 g de unt
- sos de roșii la dorință
Mod de preparare:
- Curățiți cartofii și cu ajutorul unui cuțit scoateți miezul.
- Se fierb timp de 8- 10 minute, așa ca să fie pe jumătate gata.
- Carnea cu ceapa se toacă sau se taie mărunt și se adaugă sare și piper.
- Cartofii ii umplem cu carne tocată și îi aranjăm bine într-un bol adânc, dar în așa fel ca să putem turna deasupra sos.
- Smantana amestecata cu sare, se adaugă puțină apă și unt topit, se amestecă și se toarnă peste cartofi. Puteți să adăugați mai multe și sos de roșii, pentru un gust mai intens.
- Se gătesc cartofii timp de 30 minute in cuptor preincalzit la 180 de grade.
- Se servesc cartofii umpluti cu verdeață. Vor arăta foarte apetisanti, dar gustul – e incomparabil.
Pofta buna!
Sursa: Bucatareasa
Sursa foto : Умная еда