Desert

Prăjitură ușoară și delicioasă, foarte aromată, cu cremă de vanilie și piersici din compot

 

 

Prăjitură ușoară și delicioasă, foarte aromată, cu cremă de vanilie și piersici din compot

 

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 pachet pișcoturi rotunde sau biscuiti cu lapte
  • 1 compot piersici
  • 1 l lapte
  • 3 plicuri budincă de vanilie
  • 4 linguri zahăr
  • Zahăr pudră pentru decor

 

Mod de preparare:

Întindeți aluatul foietaj pe o suprafață de lucru tapetă cu făină și tăiați în jumătate.

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt. Punem în tava o foaie de aluat foietaj peste care punem pișcoturile sau biscuiti cu ou. Peste pișcoturi punem și piersicile.

Amestecăm laptele cu zahărul și cu praful de budincă și fierbem până budinca se îngroașă. Turnăm budinca caldă peste stratul de fructe și acoperim totul cu cea de-a două foaie de aluat foietaj.

 

Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade celsius și Coacem până prăjitura se rumenește frumos.

După ce se răcorește, o pudrăm cu zahăr pudră.

Poftă bună!

 

Sursa

 




Categorii