Vă prezentăm rețeta unei salate delicioase cu pui și morcov în stil coreean. Aceasta se prepară foarte simplu, fiind deosebit de aromată, savuroasă și puțin crocantă. Este o salată ușoară dar foarte sățioasă. Aceste deliciu poate fi servit atât la cina de familie cât și pe masa de sărbătoare. Bucurați-vă de o salată ce vă menține silueta.
Ingrediente:
-450 g piept de pui
-450 g de morcov în stil coreean
-3 ouă
-3-4 castraveți proaspeți
-60 g de cașcaval cu conținut redus de grăsime
-smântână sau iaurt
-sare
Mod de preparare:
1. Fierbeți pieptul de pui într-o cratiță cu apă și puțină sare, timp de 20 de minute (până este gata). Lăsați-l să se răcească.
2. Fierbeți ouăle. Lăsați-le să se răcească și curățați-le. Dați cașcavalul prin răzătoare.
3. Tăiați carnea de pui cuburi și aranjați-o într-un bol.
4. Tăiați ouăle cuburi. Adăugați-le în bolul cu carne.
5. Decojiți castraveții și tăiați-i cuburi. Adăugați-i în bolul cu carne.
6. Adăugați în bol cașcavalul ras și morcovul în stil coreean.
7. Potriviți salata cu smântână și sare. Amestecați.
8. Serviți salata la 30 de minute după preparare.
Pofta buna!
Sursa: Bucatarul