Un aperitiv ușor și delicios, chiar și cei care nu iubesc vânăta îl vor îndrăgi. În această rețetă vă prezentăm inele de vânătă umplute cu morcov, ceapă verde, crenvurșt și vânătă, totul amestecat cu ouă și prăjit în tigaia cu ulei încins. Veți obține niște gustoșenii de nerefuzat, iar familia va fi mulțumită. Se pot servi atât ca aperitiv, cât și ca fel principal, fiind foarte sățioase și hrănitoare, alături de ketchup sau sosul preferat.
Ingrediente:
2 bucăți | Vinete |
1 bucată | Morcov |
50 g | Ceapă verde |
1 bucată | Crenvurști |
3 bucăți | Ouă |
1/2 linguriță | Piper negru măcinat |
1 linguriță | Sare |
20 g | Făină |
Mod de preparare:
- Tăiați vinetele rondele și le puneți la marinat în apă sărată pentru 25 min.
- Tocați mărunt morcovul, ceapa verde, crenvurștul și puneți totul într-un bol. Îndepărtați miezul vinetelor și îl tocați mărunt, apoi îl puneți în același bol. Adăugați ouăle și amestecați bine toate ingredientele. Asezonați cu sare și piper. Adăugați făină și amestecați din nou.
- Puneți un inel de la vânătă în tigaia cu ulei încins. În interior puneți umplutura. Prăjiți vinetele împreună cu umplutura pe ambele părți.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!