Ingrediente:
300 g de zmeura
400 ml smantana pentru frisca
120 g lapte condensat
biscuiti (27 buc.)
70 g zahar granulat
5 g de pectina/gelatina
Mod de preparare:
Se amesteca zmeura, zaharul si pectina si se aduc la fierbere.
Apoi lasati amestecul sa se raceasca la temperatura camerei.
Bateti smantana pana se intareste, adaugati laptele condensat si continuati sa bateti pana se amesteca.
Intindeti un strat de biscuiti pe fundul tavii.
Amestecati o treime din amestecul cu zmeura in frisca.
Intindem jumatate din crema pe biscuiti, adaugam putin amestec de zmeura si amestecam usor pana se imbina cele doua creme.
Adaugati un alt strat de biscuiti deasupra, puneti restul de crema si amestecul rezmeura si inca un strat de biscuiti.
Dati la congelator pentru cel putin 4 ore si gata!
Pofta buna!