Retete de Mancaruri

Amestec de brânză și maioneză pe pat de carne tocată: rețeta excelentă a bunicii mele

 

 

Amestec de brânză și maioneză pe pat de carne tocată: rețeta excelentă a bunicii mele

 

Carnea tocată poate fi preparată în mai multe variante. O rețetă cu brânză, ou și ierburi provensale  este o alegere ideală, în plus, nu necesită mult timp și nu necesită multe ingrediente.

Dacă ai acasă carne tocată și nu știi ce să faci din ea, cu siguranță încearcă această rețetă simplă. Aproape fiecare bucătar îl poate pregăti și este gata în câteva minute. Întreaga ta familie se va bucura și cel mai probabil va dispărea de pe masă înainte de a ști cum. Deci ce mai aștepți?

Ingrediente:

  • 600 g de carne tocată
  • 10 g sare
  • 5 g de piper
  • 5 g ierburi provensale
  • 2 oua fierte
  • 100 g de brânză
  • 50 g maioneză
  • 1 rosie

Mod de preparare:

Mai întâi, puneți carnea tocată într-un castron adânc. Adăugați sare, piper negru și ierburi de Provence. Amesteca totul bine. Asezati pe hartie de copt pe o tava de copt si incepeti sa asezati pe ea pârjoale rotunde și plate formate din carne tocata. Tăiați roșiile în bucăți mici și puneți-le într-un castron mic. Răziți ouăle fierte pe o răzătoare grosieră și adăugați-le la roșii.

Adăugați maioneza și brânza rasă, amestecați totul bine. Ungeți fiecare pârjoala cu acest amestec rezultat. Introdu tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade si coacem 30 de minute pana cand carnea este complet fiarta. În timp ce carnea se gătește, puteți pregăti si o garnitură. Cartofii sau piureul de cartofi sunt ideali.

Pofta buna!

 

 Sursa




Categorii