Desert

Prăjituri în miniatură cu dulceata de zmeura

 

 

Prăjituri în miniatură cu dulceata de zmeura

 

Prăjiturile sunt considerate unul dintre cele mai de succes deserturi din lume. Acestea sunt prăjituri în miniatură care sunt mult mai ușor de pregătit și aproape întotdeauna ies bine. Nu trebuie să folosiți multe ingrediente pentru a face prăjituri.

Vă vom spune cum să faceți prăjituri delicioase acasă.

 

Ingrediente:

  • unt – 200 g;
  • zahăr pudră – 130 g;
  • sare – un praf;
  • ou – buc.;
  • praf de copt – 5 g;
  • făină – 340 g.

Ingrediente pentru umplutura:

  • dulceata de zmeura – 300 g;
  • zahăr pudră – 200 g;
  • apă clocotită – 3 linguri. l.;
  • suc de lamaie – lingurita.

 

Mod de preparare: 

Într-un castron, combinați untul înmuiat cu oul, zahărul pudră și sarea pentru a pregăti aluatul. Cerneți făina combinată cu praful de copt în amestecul de smântână.

Frământați aluatul folosind un mixer planetar timp de 30 de secunde la viteză mică. În continuare, frământați aluatul cu mâinile și strângeți-l într-o bilă.

Împărțiți aluatul în două părți egale, formați un strat (22×28 cm) pe suprafața pergamentului, pe o tavă de copt.

Pune stratul de aluat la frigider pentru 20 de minute. După aceasta, coaceți biscuiții la cuptor la 200 de grade timp de 15 minute.

Repetăm ​​o procedură similară de răcire și coacere cu al doilea strat de aluat.

Ungeți suprafața unuia dintre prăjituri cu dulceață de zmeură. Puneți al doilea pandișpan pe stratul de gem.

Combinați zahărul pudră cu apa clocotită și sucul de lămâie într-un castron separat și amestecați. Înainte de a întinde fondantul rezultat pe tort, netezește marginile cu un cuțit.

Se unge rapid blatul tortului cu fondant, se taie stratul in fasii mici de 4 cm latime.

Se recomandă să scufundați cuțitul în apă clocotită înainte de tăiere. Obțineți fâșii fine și frumoase cu gem.

 

Pofta buna!

 

Sursă




Categorii