Retete de Mancaruri

Secretul celor mai delicioase și apetisante pârjoale!

 

 

 

Ingrediente:

1- 1.5 kg carne tocata de porc si vita
3- 4 cartofi medii
3-4 cepe medii
1 chifla medie
1 ou
1 pahar de lapte
1 lingura de mustar
sare
piper negru, proaspat rasnit

 

Mod de preparare:

  1. Chifla se înmoaie în lapte și se lasă să se umfle.
  2. Cartofii și ceapa se spală și se curăță, tăiați mărunt și treceți-le prin mașina de tocat carne.
  3. Într-un bol se pune carnea tocată și se adaugă chifla înmuiată în lapte, oul, ceapa, cartofii, sare și piper după gust.
  4. Se adaugă în carnea tocată 1 lingură de muștar, amestecați foarte bine compoziția și se adaugă 1 lingură de ulei vegetal.
  5. Se încălzește uleiul vegetal într-o tigaie.Cu mâinile umede formați pârjoale rotunde sau ovele dupa dorință, și se prăjesc pe ambele părți.
  6. Se asociază bine cu orice salată din legume proaspete.

 

Pofta buna!

 

Sursa: Bucatareasa




Categorii