Inedit

90% din Boli sunt cauzate de un colon murdar: băutură detoxifiantă pentru curățarea colonului, reduce nivelul colesterolului rău, îmbunătățește memoria și reglează nivelul zahărului din sânge

 

 

90% din Boli sunt cauzate de un colon murdar: băutură detoxifiantă pentru curățarea colonului, reduce nivelul colesterolului rău, îmbunătățește memoria și reglează nivelul zahărului din sânge.

 

Intestinul gros este precum o conductă prin care trec mai multe deșeuri. Pe pereții colonului se depun reziduuri metabolice care ajung să cântărească între 2 și 11 kilograme.

Este necesar să ne curățăm periodic colonul dacă vrem să avem un organism sănătos, deoarece reziduurile metabolice pot favoriza apariția constipației, balonării și a durerilor de stomac.

Prin consumul unei băuturi bogate în fibre și vitamine, colonul se poate detoxifia.

Rețetă pentru detoxifierea colonului

 

Ingrediente:
  • Jumătate de măr verde, zeama de la o lămâie
  • Jumătate de morcov, 1 legături de pătrunjel
  • 1/4 sfeclă roșie, 1 linguriță semințe de in măcinate
  • 1 linguriță semințe de cânepă decorticate și măcinate
  • 1 linguriță semințe de dovleac crude, 1 lingură miere, 1 pahar apă

 

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele în vasul unui blender și se amestecă bine. Băutura obținută se consumă seara, cu cel puțin 60 de minute înainte de culcare. Această băutură ține loc de cină, deci seara nu se mai consumă nimic, decât apă plată.

În timpul nopții, ingredientele naturale folosite la prepararea acestei băuturi vor curăța colonul.

Băutură cu semințe, fructe și legume – beneficii

Acest remediu natural curăță colonul, ajută la tratarea constipației, ameliorează simptomele hemoroizilor, vindecă anemia, întărește imunitatea și detoxifică ficatul. În plus, crește rezistența la stres, reduce nivelul colesterolului rău, îmbunătățește memoria și reglează nivelul zahărului din sânge.

Merele sunt o sursă importantă de potasiu și susțin sănătatea inimii. În plus, conțin vitaminele A, C, fosfor, fier și calciu.

reteta-pentru-sucul-de-mere-cu-scortisoara

Un studiu a arătat că femeile care au consumat câte un măr înainte de masă au reușit să slăbească cu 33% mai mult decât cele care nu au mâncat acest fruct.

Morcovul menține sănătatea ochilor și previne instalarea afecțiunilor oftalmologice. Consumul regulat de morcov reduce riscul de apariție a afecțiunilor cardiovasculare, contribuie la relaxarea vaselor sangvine și ajută la menținerea unui nivel normal de colesterol în sânge.

morcovii-in-diabet

De asemenea, morcovul sprijină sistemul imunitar, deoarece conține vitamina C.

Sfecla roșie reglează tensiunea arterială și previne apariția bolilor cardiovasculare. Deoarece conține betalaine cu proprietăți antiinflamatoare, sfecla reduce inflamațiile din corp. Un studiu efectuat pe 40 de pacienți cu osteoartrită a arătat că suplimentele cu extract de sfeclă roșie reduc simptomele acestei afecțiuni și îmbunătățește funcțiile articulațiilor.

Semințele de in normalizează tranzitul, oferă senzația de sațietate și ajută la tratarea constipației. Dacă sunt consumate zilnic, acestea ajută la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, de aceea sunt recomandate în special diabeticilor.

Semințele de in sunt benefice și pentru cei cu colonul iritabil, deoarece are efect antiinflamator.

seminte in si efectele lor laxative

Mierea de albine ajută la prevenirea diabetului, combate durerilor în gât, tratează rănile și reglează nivelul colesterolului. De asemenea, ajută la eliberarea serotoninei, un neurotransmițător care îmbunătățește starea de spirit.

mierea-de-albine-unul-din-cele-mai-bune-remedii-pentru-mahmureala

În plus, mierea conține triptofan, o substanță care ajută la reglarea somnului. Consumul regulat de miere de albine poate ajuta la tratarea insomniilor.

Contraindicații

Deoarece această băutură conține ingrediente naturale, nu este periculoasă pentru pacienții care suferă de boli de inimă, de rinichi sau ficat. Totuși, cei care respectă un regim strict, trebuie să se consulte cu medicul înainte de a consumă această băutură.

 

 Sursa




Categorii